Спортско-риболовно друштво Требиње – Почео упис чланова за 2021. годину

Спортско риболовно друштво „Требиње“ обавјештава све своје чланове као и све заинтересоване да је почела продаја годишњих дозвола за спортски риболов које је одобрило Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске.

Цијене дозвола су остале на прошлогодишњем нивоу.

Дозволе се могу регистровати сваким радним даном у просторијама друштва на адреси Kосовска бр. 2, у временском периоду од 7.00 до 14.00 часова

Право на риболов имају спортски риболовци са уредно регулисаном дозволом за 2021. годину.

Ангажманом и финансијском подршком ХЕТ-а и њиховог рибогојилишта Миротињ у воде којима ово друштво газдује у прошлој години је убачено 800.000 млађи поточне и калифорнијске пастрмке.

„Та чињеница и 520 наших чланова обавезују наше друштво и рибочуварску службу да обезбиједи услове за фер, исконски и спортски риболов“, наводи из СРД „Требиње“.

Најављују да ће до 1. априла, када ће бити отворена сезона на ријеци Требишњици и Горичком језеру, односно до 15. маја када ће бити отворена сезона на Билећком језеру, појачати активности и надзор над водама којима газдују, те напомињу да су и за Билећко језеро основали радну групу коју чине друштва из Требиња, Билеће и Никшића с циљем сузбијања нелегалног излова рибе од стране рибокрадица и девастатора језера.  

Радио Требиње

Подијелите са другима