Позив за четврту Зимску школу физике

Друштво физичара источне Херцеговине, у сарадњи са компанијом „Swisslion“ из Требиње, Градском управом града Требиња, Републичким педагошким заводом, Факултетом за производњу и менаџмент и Гимназијом „Јован Дучић“ Требиње, организује четврту Зимску школу физике, која ће се одржати у периоду од 10 – 14. јануара 2022. године у Требињу.

Друштво позива све ученике, младе физичаре, жељне нових знања и изазова, да им се придруже, уз напомену да ће поред ученика средњих школа, настава бити организована и за ученике деветог разреда основних школа.

Сви заинтересовани ученици могу послати пријаву у којој ће бити наведени: име и презиме, назив школе и мјесто, разред који ученик похађа, награде са такмичења из математике и физике, ако их је било, податке о учешћу на сличним камповима, као и контакт телефон и адресу електронске поште ученика.

Пријаве се могу послати најкасније до 31. децембра 2021. године, електронском поштом, на мејл: dfizisher@gmail.com.

Из Друштва наводе да је Зимска школа физике потпуно бесплатна, осим смјештаја, који ће за све учеснике бити организован у Граду сунца. Такође, Друштво ће, након приспијећа свих пријава, одабрати 20 најперспективнијих ученика и њима покрити трошкове хране и смјештаја.

Подијелите са другима