МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ ЗА ТУРИСТЕ: Скијашка сезона на Јахорини почиње 3. децембра

СКИЈАШКА сезона на Јахорини званично ће бити отворена 3. децембра, а туристи ће и ове године имати прилику да уживају у музичком спектаклу познатих регионалних музичара, најављено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

На отварању сезоне, до 5. децембра певаће Харис Џиновић, Саша Матић, Милица Тодоровић и Тони Цетински.

На платоу „Пољице“, у специјално припремљеном концертном шатору, са обезбеђеним грањем и климатизацијом у петак, 3. децембра, од 20.00 часова посетиоце ће забављати Тони Цетински, а исте вечери у Олимпијском бару биће одржан „Вип парти“ на којем ће наступити Милица Тодоровић.

Сутрадан ће наступити Харис Џиновић, док је за недељу, 5. децембра, предвиђен наступ Саше Матића.
Из Олимпијског центра су навели да је улазнице, које су већ у продаји, за све наступе могуће купити путем веб-платформе купикарту.ба.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић истакао је да је туристичка понуда за отварање нове скијашке сезоне проширена тродоневним гастро фестивалом „Ћевап фест“, који ће на платоу „Пољице“ окупити најбоље ћевабџије из Сарајева, Бањалуке и Травника.

– Ако је судити по интересовању туриста, ценимо да ћемо и ове године бити регионални туристички хит и да ће смештајни капацитети бити попуњени до последњег места, баш као што је то био случај и протекле сезоне – поручио је Љевнаић.

У нову скијашку сезону Олимпијски центар „Јахорина“ улази са пет нових жичара и повећаним капацитетом од 9.500 скијаша на сат.

Novosti.rs

 

Подијелите са другима